top of page
Фото автораVIKOPLAST

Нестандартні вікна рехау. Що потрібно знати?

Оновлено: 22 серп. 2023 р.

Отож, нестандартні вікна рехау - це такі, які вимагають належного проектування, певної послідовності виготовлення та монтажу.

Проектування нестандартних вікон рехау відбувається із врахуванням технічної документації. Документація має певні норми і допуски. Якщо ви хочете мати надійні вікна без проблем у майбутньому звертайтесь ми будемо корисні аби ви були проінформовані у цій сфері як найбільш точно.

При виготовленні нестандартних вікон має місце налагоджена послідовність дій, де існує велика імовірність настання браку. Відповідно для такого процесу виготовлення існують окремі лінії та дільниці, що не кожне виробництво має можливість забезпечити. Тут вже працює служба контролю щодо дотримання вимог виробництва та обробки, забезпечення параметрів процесів виробництва завдяки проведення випробовування на міцність зварювання кута та температури зварювання.

Монтаж нестандартних вікон рехау має певну специфіку, яка займає особливе місце для забезпечення герметичності та довговічності монтажного шву.

Якщо для вас ця інформація є актуальна звертайтесь ми завжди на зв'язку.


Comments


bottom of page